Partnerisi sellu, paperi ja kartonki markkinoilla

Olemme suomalainen kansainvälisesti toimiva paperin, kartongin ja sellun välitys yritys


Ota yhteyttä

Olemme vuonna 1994 perustettu yritys, joka on erikoistunut paperin, sellun ja kartongin myyntiin. Tarjoamme myös paperin, kartongin ja muovin kierrätyspalveluita, sekä vuokraamme toimitiloja yrityksille.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja meillä on kaksi toimipistettä Hämeenlinnassa. Sijaintimme palvelevat hyvin asiakkaita niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Meidän 14 henkinen tiimimme tarjoaa nopeaa ja luotettavaa palvelua ja tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet.

Vuonna 2023 toimitimme 17 maahan ympäri maailmaa. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkailemme kilpailukykyiset hinnat, joustavaa palvelua ja hyvin ajoitettuja toimituksia. Meidän tahtomme tarjota hyviä tuotteita ja hyvää asiakaspalvelua näkyy meidän pitkäaikaisissa suhteissa niin asiakkaisiimme, kuin toimittajiimme.

Olet sitten etsimässä paperialan tuotteita, kierrätysmateriaaleja tai toimitiloja, olemme täällä auttamassa teitä. Tutustukaa tarkemmin nettisivuihinne saadaksenne lisätietoa tarjoomastamme ja ottakaa yhteyttä, jotta voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne.
Tarjoomamme


Paperi ja kartonki


Sellu


​​

Kierrätysmateriaalit


Toimitilojen vuokrausTutustu tarjoomaamme

Keskuspaperi numeroina

17
Toimitusmaata
1994
Perustettu
13
Työntekijät
3
Toimipistettä

​Toimipisteemme

Pääkonttori

Pohjoisranta 2 E 2,

00170 Helsinki

+358-9-62200515

sales@paper.fi

Varastomme

Pikku-Parolantie 8,

​​13130 Hämeenlinna

Polarpakintie 1,

13300 Hämeenlinna

 Ota yh​teyttä​

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen


Ota yhteyttä


PÄÄKONTTORI

Pohjoisranta 2 E 2, 00170 Helsinki, Finland
PUH.
+358-9-62200515
EMAIL

sales@paper.fi